Unelte şi scule profesionale Bosch

TipăreşteTipăreşteTrimite unui prieten prin e-mailTrimite unui prieten prin e-mail

Unelte şi scule profesionale Bosch  Unelte şi scule profesionale Bosch

 

   Firma Robert Bosch SRL. este reprezentanţa în România a Grupului Bosch, unul din cele mai mari grupuri din domeniul industrial privat, având aproximativ 283 500 de angajaţi şi o cifră anuală de afaceri de peste 47,3 miliarde de EURO.

   Grupul Bosch este unul din liderii globali ai furnizorilor de tehnologie şi servicii. În domeniile auto, tehnologie industrială, bunuri de larg consum şi construcţii, cei aproximativ 283 500 de angajaţi au generat în anul fiscal 2010 vânzări de 47.3 miliarde €.

   Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH şi aproximativ 350 de filiale şi companii regionale din peste 60 de ţări. Această dezvoltare la nivel global, producţia şi reţeaua de vânzări reprezintă fundaţia unei continue creşteri. Bosch investeşte mai mult de 3,8 miliarde € în fiecare an în cercetare şi dezvoltare, iar în ultimii ani a înregistrat 3867 de patente în toată lumea.

   Compania a fost înfiinţată în Stuttgart în 1886 de către Robert Bosch (1861-1942) sub numele “Atelier de mecanică fină şi inginerie electrică”.

   Departamentul Scule electrice comercializează o gamă largă de scule şi accesorii pentru construcţii, pentru beneficiari profesionişti sau amatori.

   Producător al mărcilor Bosch, Skil şi Dremel, este unul din cei mai mari producători mondiali de scule electrice, cu o gamă largă de produse pentru ateliere, industrie sau amatori. În programul de produse se găsesc şi accesorii, precum burghie şi discuri de tăiere, şi aparate pentru grădină.

   În anul 2003 Bosch a fost primul producător care a oferit scule electrice cu acumulator modern Litiu-Ion. Un exemplu de astfel de aparat este Ixo, care a fost în 2004 cea mai vândută sculă electrică în multe ţări europene. Această tehnologie va fi extinsă la din ce în ce mai multe aparate.

 

   Domeniile de activitate includ:

   Magazine online care comercializează gama de scule şi unelte profesionale Bosch:

   http://www.shopexpert.ro/

   http://www.net7.ro/